Kids op reis


Tegenwoordig is het geen enkel probleem meer om met kleine kinderen verre reizen te maken. Op onze kidspagina vind je kidsvriendelijke bestemmingen, lees je onze reisblogs en de leukste artikelen om de kids alvast in de stemming te brengen.

Verre Reizen met Kids

Onze favoriete bestemmingen voor verre reizen met kinderen. Lees hier onze reisblogs:

Reiskussen

Reiskussen

€ 18,95
Waterschoenen

Waterschoenen

€ 12,99
Wereldkaart Muursticker

Waszak met wereldkaart

€ 24,99
Reisspel IQ Twist

Reisspel IQ Twist

€ 10,99
Meer Reis Gadgets?
Travelshop
Vind originele reisartikelen in onze Travelshop
Plattegrond nodig?
Plattegrond
Bekijk hier onze collectie wegenkaart & plattegronden.
Wereldbol nodig?
Hotels Serengeti
Bekijk hier onze collectie wereldkaarten & bollen.
Reiskoffer nodig?
Reiskoffer
Bekijk hier onze collectie reiskoffers.

Kinder Reisgidsen

Niet gevonden?

Je Kids reisgids niet gevonden? Bol.com beschikt over een grote collectie.
Kijk hier voor meer kids reisboeken >

De grote reis rond de wereld

Met dit kijk- en zoekboek maak je een adembenemende wereldreis. Bezoek wereldsteden als Parijs, Londen en Bangkok. Trek door de Sahara of beklim mee de Himalaya. Maak kennis met exotische culturen en verre streken. Onderweg krijg je een heleboel zoekopdrachten voorgeschoteld. .


Lees hier verder >
Kinderreisboek
National Geographic

Reisspellen, spelletjes voor op reis

Treed in het voetspoor van grote ontdekkingsreizigers en begin aan een fascinerende reis om de wereld. Neem deel aan verschillende expedities, ontmoet vreemde volkeren en culturen. Een goede reisplanning en listige tactiek maken van jou de succesvolste ontdekkingsreiziger!


Meer weten? >

Weet jij dit: het grootste, kleinste land?

Wat is het grootste land van de wereld, of het kleinste? Altijd al willen weten welk land de meeste inwoners heeft, of net de minste inwoners ? Wat is de langste rivier van de wereld, of de hoogste berg? Wat is de grootste stad van de wereld? Zoek niet langer. deTraveller heeft een kleine quiz gemaakt waarmee jij je kennis kunt testen. De quiz bestaat uit een aantal vragen...


Start de quiz hier >
ChinaK2RuslandSeoulMonacoIndiaBrazilieIndonesieCanadaSan MarinoVaticaanstadTuvaluPalauLiechtensteinShanghaiTokyo
Bono en Skip

Bono en Skip

Bono en Skip zijn twee vrolijke, reislustige vlooien. Ze wonen op het hoofd van Lola, een lieve trouwe hond. Lola reist samen met haar baasjes Lotus en Merijn de hele wereld over. Bono en Skip zijn reisverhalenboeken voor avontuurlijke ontdekkers. De boeken zijn geschreven voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en bevatten spannende avonturen, reisverhalen, informatie over landen en spelletjes.


Check hier alle avonturen van Bono en Skip >

De avonturen van Kuifje

Ken jij Kuifje al? Kuifje reist als reporter samen met zijn hond Bobby de wereld rond en beleefd onderweg allerlei spannende avonturen. De stripverhalen van Kuifje laten je als kind al wegdromen naar verre bestemmingen en vreemde culturen. Zo reisde Kuifje b.v. naar Tibet, Amerika, Congo, Egypte, India, Peru, Schotland en Rusland.


Kijk hier voor alle avonturen van Kuifje >
Avonturen van Kuifje
Avonturen van Pippi Langkous

De avonturen van Pippi Langkous

Pippi, Tommy en Annika gaan vakantie vieren op een onbewoond eiland in het meer. 's Avonds bij het kampvuur vertelt Pippi woest zeemansverhalen over stromen en schipbreuken. Het is griezelig, en toch fijn. Maar als de volgende ochtend de boot weg is, vinden Tommy en Annika dat helemaal niet fijn! Moeten ze nu voor altijd op het eiland blijven?


Kijk hier voor alle avonturen van Pippi Langkous >

De avonturen van Asterix

De strips van Asterix spelen zich af rond het jaar 50 v.Chr. in een klein dorpje in de streek Armorica (Bretagne) in Gallië. Dit dorpje is er als enige erin geslaagd de invasie door de Romeinen onder aanvoering van Julius Caesar te weerstaan met behulp van een toverdrank die de Galliërs oersterk en daardoor onoverwinnelijk maakt. De inwoners van het dorp vormen een ware nachtmerrie voor de Romeinen uit de omliggende legerplaatsen, en zijn een doorn in het oog van Julius Caesar. Centraal in de stripreeks staat Asterix, een inwoner van dit dorp. Hij is klein van stuk, maar wel een van de slimste Galliërs. Samen met zijn vriend Obelix maakt hij vaak reizen door het Romeinse rijk voor uiteenlopende doeleinden.


Kijk hier voor alle avonturen van Asterix >
Avonturen van Asterix
Donald Duck

Proefabonnement
Donald Duck
€ 15,00
Zo zit dat

Proefabonnement
Zo zit dat
€ 15,00
Speelgoed algemeen
Beekse bergen